DESIGN Curve T-shirt med bokstavsmönster i overStorlek-modell

DESIGN Curve T-shirt bokstavsmönster i overStorlek-modell med pvecrh3219-Damkläder

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Adidas Originals CROPPED TEE Ögrönlar

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Adidas Originals Klänning 3-stripes Dress - Blå - Dam

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Adidas Originals REGULAR TEE Ögrönlar

Adidas Performance CLUB - Funktionströja - vit Vackra billiga damkläder

Hittade två bilder från dagen utan bilar här i Bogotá, som jag verkligen tycker är ett slående exempel på hur mycket vi förstör vår jord.

 

eldiasincarro1

AAPE By A Bathing Ape Svart randig t-shirt med broderat kamoflagemönstrat märke

 

Adidas Performance SOFT - Sport-bh - rosa Vackra billiga damkläder

DESIGN Curve T-shirt bokstavsmönster i overStorlek-modell med pvecrh3219-Damkläder

Adidas Sport Performance Joggingbyxor E Lin Pn Ft - Grå - Herr

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Abecita Bikini-bh Palm Beach padded wire bra - rosa - Dam

Abecita Kanters Delight mjuk-bh - Blå - Dam

Abrand Jeanskjol med kontrastsömmar del av set

Adidas Sport Performance Pikétröja Must Haves Plain Polo Shirt - Svart - Herr

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Adidas Sport Performance Sweatshirttunika Sport 2 Street Tunic - Vit - Dam

 

Active by Zizzi AFRANCISCO - T-shirt med print - limoges Vackra billiga damkläder