HOLZWEILER men T Ögrönlar FALLO shirt cevqcp2272-Damkläder

HOLZWEILER FALLO men T shirt Ögrönlar
Mango Brunrutig dubbelknäppt blazer
New Look BUTTON FRONT - Vardagsklänning - gul spice Vackra billiga damkläder

Mango orange tigermönstrad kjol med knappar framtill

Vi träffade Persefoni som delar sin bil ute i Solna och ställde några frågor:   Hur kommer det sig att du började bildela och varför gör du det? Jag beslutade mig för att börja bildela för att jag insåg att min bil står still största delen av tiden. Jag fortsatte att åka kommunalt till mitt […]

FIVEUNITS Dahlia 241 Kjolar

Mango Vit miniklänning med hålbroderade partier

Som företag är det ibland vanskligt (och ofta inte så trovärdigt) att hävda att just våra tjänster/varor är mer skonsamma mot miljön än andra. Därför publicerar vi här en litteraturöversikt. Vi referar ofta till just insparad CO2. Det är baserat på en studier i den här litteraturförteckningen baserat framförallt på nyckeltal som visar på att […]

P2P bildelning
Mango Animal print suit trousers Byxor

Mango BERTA - Cocktailklänning - svart Vackra billiga damkläder

Vi har träffat Joel Bladh som delar sin Mitsubishi Outlander söder om Stockholm. Joel har också under sina pappaledigheter börjat en ny karriär som författare och föreläsare inom familje-ekonomi. Läs mer om Joels bok och hans övriga arbete här. Som aktiv delare på SnappCar har han bra erfarenhet och tips för dig som funderar på […]

JDY JDYBETTY PANT - Träningsbyxor - agave grön Vackra billiga damkläder

Mango Buttons herringbone dress Klänningar

Mango CHELSEA - Maxiklänning - gul Vackra billiga damkläder

SnappCar har bedrivit så kallad peer to peer bildelning sedan 2012 i Sverige. Under hela denna resan har vi jobbat med If som försäkringspartner. Vi hette tidigare Flexidrive, och är fortfarande registerade som Flexidrive Sverige AB. SnappCar startades av två studenter 2012 och blev sedan del av Schibsted. Vi som jobbar på SnappCar (Li, Fredrik, […]

Mer produktinformation

Detta förstklassiga skandinaviska märke erbjuder ett stilrent och funktionellt mode.

  • 100% bomull
  • Perfekt för att skapa din egen personliga look
  • Klassisk design med en modern twist
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
  • Tillverkat i Portugal
Mango Cotton blend shorts Shorts
Mascara Poncho - navy Vackra billiga damkläder

Mango Denim belt skirt Kjolar

Beskattning av bildelning räknas in under inkomst av kapital i din deklaration. Det är samma inkomstslag som intäkter från uthyrning av stuga, husvagn eller båt. Generellt är skatten på inkomst av kapital 30%, dock finns det undantag och avdrag för olika typer av inkomster. Rent praktiskt så redovisar du själv dina intäkter för inkomst av […]

Eton Signature Twill Ögrönlar

Mango High waist crop trousers Byxor

Vi får ofta frågan om vi är en bilpool eller biluthyrning, och vad olika resor kostar. Svaret är, det varierar beroende på bil och användande. Till skillnad från andra bildelningsalternativ vill vi heller inte binda upp brukandet i månadsavtal. En stor del (ca. 70%) av de som hyr via SnappCar gör det en gång varannan […]

Guess SWIMSUIT - Baddräkt - röd multi Vackra billiga damkläder

Mango Man Beige denim jacket Ytterkläder

Efter en högtrycksperiod, även på bildelningsfronten går vi mot en lite långsammare period bildelningmässigt. Under just september så vet vi från tidigare år att antal delningar sjunker kraftigt, vilket innebär att det är väldigt lätt att få tag på bil, för dig som vill hyra! För bilägare har vi börjat erbjuda i inkomstgaranti för bilägare […]